Application

Go down

Application

Post by Gladiato on Tue Mar 31, 2009 11:34 am

1. User name. This must be your current IGN.
Ans. Gladiator
2. Date you started this server.
Ans. 09.02.2009
3. Population (at time of application).
Ans. 1670
4. Co-ords. (you must be in the NW, or have a good reason why not)
Ans. [01] Army Camp (Capital) (-85|6)
[02] Army Camp (-84|Cool
[03] Army Camp (-84|6)
[04] Army Camp (-83|Cool
[05] Army Camp (-83|9)
5. Tribe.
Ans. Teuton
6. Please IGM number of troops to a recruiter. You MUST be prepared to add a nominated sitter to confirm.
Ans. Message sent !
7. Type of play (e.g. aggressive, defensive, mixed).
Ans. Aggressive
8. Activity - Daily hours (approximately).
Ans. 12 to 14 hour daily
9. Your reasons for wanting to join.
Ans. Lots of ONE alliance members are near me , so i think this is the best alliance to join !
10. If you were part of another alliance, and who, and why you left.
Ans. Yoy guys can check my history from , the recently alliance which i left was STRONG , i left that alliance because of constant attacks of KoS alliance to there members and there members are also very farm from me , so no need to stay in there alliance anymore !
11. Your past experience of travian; please include which server and your in game name(s).
International Server3 : Gladiator
International Server7 : Pharaoh sethi
International Server8 : Nouman
International speed server : Sanwal

One medal on International Server3 : Attackers of the week 26 , RANK 4 !
Three medals on International Server7 : Defender of the week 13 . RANK 3 , Attacker of the week 8 , RANK 2 , Attacker of the week 14 , RANK 5 !
12. Details of any ONE players who can vouch for you.
Ans. beserk
Other: anything else you think may be relevant.

Gladiato
Guest


Back to top Go down

Re: Application

Post by battlefield on Fri Apr 03, 2009 8:13 am

awaiting sitter check....but looks promising

battlefield

Male
Number of posts : 64
Registration date : 2009-02-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Application

Post by NATOForce on Fri Apr 03, 2009 10:51 am

Have done a sitter check, and I have implemented that if he can increase his number of defence troops in the next two days, then he has come to the right place. Smile

_________________
avatar
NATOForce

Male
Number of posts : 461
Age : 25
Location : Manchester, England
Registration date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Application

Post by Lowriser on Tue Apr 07, 2009 7:30 am

Moved on.

_________________
avatar
Lowriser

Male
Number of posts : 379
Age : 50
Registration date : 2008-09-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Application

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum